Omeleta plněná směsí s rybím filé
35 min.
Ingredience
- Na filé
- 200gramůFilé rybí
- 150mililitrůVoda pitná
- Na náplň
- 80gramůŽampiony čerstvé
- 70gramůPórek
- 5lžicVíno červené
- 150lžicVoda pitná
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 25gramůSolamyl
- 3lžíceOmáčka sójová
- 1lžičkaSůl
- 400gramůZelí hlávkové bílé
- Na omelety
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
552 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
45 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Vejce rozšleháme se solí, na másle usmažíme omelety a držíme je na teple.
- 2Žampiony, pórek očistíme a nakrájíme nadrobno. Zelí očistíme, zbavíme zvadlých listů, spaříme a nakrájíme na kostičky. Rybí filé uvaříme na páře a rozebereme nadrobno.
- 3Víno smícháme s vodou, sójovou omáčkou, solí a solamylem.
- 4Směs zeleniny osmažíme, přidáme rybu, chvíli ještě smažíme. Poté zalijeme vinnou směsí a za stálého míchání necháme srazit.
- 5Omelety podáváme plněné žampionovou směsí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.