Omeleta plněná směsí s rybím filé

35 min.
Vietnam

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
552 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
45 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce rozšleháme se solí, na másle usmažíme omelety a držíme je na teple.
  • 2
    Žampiony, pórek očistíme a nakrájíme nadrobno. Zelí očistíme, zbavíme zvadlých listů, spaříme a nakrájíme na kostičky. Rybí filé uvaříme na páře a rozebereme nadrobno.
  • 3
    Víno smícháme s vodou, sójovou omáčkou, solí a solamylem.
  • 4
    Směs zeleniny osmažíme, přidáme rybu, chvíli ještě smažíme. Poté zalijeme vinnou směsí a za stálého míchání necháme srazit.
  • 5
    Omelety podáváme plněné žampionovou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.