Omeleta s mandlemi a šlehačkou

15 min.
Evropa

Ingredience

  • Na ozdobu
    • 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
    • 1lžíceCukr moučkový
    • 80gramůČokoláda hořká
    • 1baleníZtužovač šlehačky
    • 0,5lžíceKakao
  • Na těsto
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
751 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
65 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mandle nasekáme, čokoládu nastrouháme nahrubo.
  • 2
    V míse rozmícháme vejce s mlékem, mandlemi, Solamylem a cukrem.
  • 3
    Z těsta na oleji usmažíme čtyři omelety, které na talíři složíme do kornoutu. Do vnitřku kornoutu vložíme část pevně ušlehané smetany, omeletu poprášíme kakaem, cukrem, ozdobíme šlehačkou a posypeme čokoládou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.