Omeleta s mandlemi a šunkou
15 min.
Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaWeisu
- 2lžíceVíno rýžové čínské
- 1lžíceVývar drůbeží
- 50gramůŠunka dušená
- 2lžíceOlej rostlinný
- 20gramůMandle plátky
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
22 g
Sacharidy
4 g
Cukr
670 mg
Vápník
49 mg
Postup přípravy
- 1V misce rozmícháme vejce se solí, vínem a wei-su. Směs vlijeme na pánev vymazanou olejem, zlehka promícháme a když vejce ztuhnou přisypeme nasucho opražené mandle.
- 2Okraje pánve zakápneme trochou oleje a vývaru. Upečenou omeletu přeložíme a vyklopíme na nahřátý talíř. Povrch omelety posypeme na kostičky nakrájenou šunkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.