Omeleta s mandlemi a šunkou

15 min.
Čína

Ingredience

    • 3kusyVejce slepičí
    • 1špetkaSůl
    • 1špetkaWeisu
    • 2lžíceVíno rýžové čínské
    • 1lžíceVývar drůbeží
    • 50gramůŠunka dušená
    • 2lžíceOlej rostlinný
    • 20gramůMandle plátky
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
22 g
Sacharidy
4 g
Cukr
670 mg
Vápník
49 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce rozmícháme vejce se solí, vínem a wei-su. Směs vlijeme na pánev vymazanou olejem, zlehka promícháme a když vejce ztuhnou přisypeme nasucho opražené mandle.
  • 2
    Okraje pánve zakápneme trochou oleje a vývaru. Upečenou omeletu přeložíme a vyklopíme na nahřátý talíř. Povrch omelety posypeme na kostičky nakrájenou šunkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.