Omeleta s Nivou a kečupem
30 min.
Ingredience
- 8kusůVejce slepičí
- 4lžíceMléko polotučné
- 4lžíceOlej rostlinný
- 4lžíceKečup
- 120gramůSýr Niva (Rokfór)
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
18 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
43 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V misce rozšleháme vejce s mlékem a solí. 1/4 směsi vlijeme na pánev s rozehřátým olejem a když vejce začnou tuhnout, pokapeme je lžící kečupu a posypeme 30g rozdrobeného sýru. Omeletu krátce zapečeme ve středně vyhřáté troubě, stočíme a podáváme. Stejným způsobem připravíme další 3 omelety.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.