Omeleta s ovocem a jogurtem

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
13 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
4 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z bílků ušleháme pevný sníh, Vmícháme do něj žloutky s mlékem a solí, zlehka promícháme a nakonec vmícháme mouku. Vzniklé hladké těsto necháme asi 10 minut odpočinout. Na suché rozehřáté teflonové pánvi pečeme z těsta postupně 4 omelety po obou stranách. Upečené omelety ozdobíme omytými, na kousky nakrájenými jahodami a našlehaným jogurtem. Poprášíme moučkovým cukrem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.