Omeleta s patisony
30 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 400gramůPatison
- 100gramůMouka polohrubá
- 120mililitrůMléko polotučné
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
20 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné patisony zbavíme semínek a umeleme. Přidáme vejce, mouku, mléko a sůl. Vše dobře promícháme.
- 2Na pánvi na rozehřátém oleji upečeme ze směsi postupně 4 omelety po obou stranách.
- 3Podáváme teplé, vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo čerstvé pečivo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.