Omeleta s rajčaty a tuňákem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
28 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce ušleháme vidličkou, smícháme se solí a pepřem. Rajčata pokrájíme na kostičky, pažitku nasekáme na drobno. Pánev rozpálíme, nalijeme do ní olej.
  • 2
    Do pánve vložíme vejce, přidáme pažitku a rajčata, vše opékáme při vysoké teplotě cca minutu, poté teplotu snížíme. Pokračujeme v opékání, dokud vejce neztuhne.
  • 3
    Stranou smícháme tuňáka s majonézou a jogurtem. Vejce rozdělíme na talíře a navrch přidáme tuňákovou směs.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.