Omeleta s rajčaty a tuňákem
15 min.
Ingredience
- 8kusůRajčata
- 8kusůVejce slepičí
- 30gramůPažitka
- 2lžíceMajonéza
- 2lžíceJogurt bílý
- 200gramůTuňák v oleji
- 20mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
28 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Vejce ušleháme vidličkou, smícháme se solí a pepřem. Rajčata pokrájíme na kostičky, pažitku nasekáme na drobno. Pánev rozpálíme, nalijeme do ní olej.
- 2Do pánve vložíme vejce, přidáme pažitku a rajčata, vše opékáme při vysoké teplotě cca minutu, poté teplotu snížíme. Pokračujeme v opékání, dokud vejce neztuhne.
- 3Stranou smícháme tuňáka s majonézou a jogurtem. Vejce rozdělíme na talíře a navrch přidáme tuňákovou směs.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.