Omeleta se špenátem a pažitkou

15 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
18 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
775 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špenát a pažitku opláchneme pod studenou vodou a okapané najemno nasekáme.
  • 2
    V míse rozšleháme vejce s trochou soli a přimícháme k nim nakrájený špenát a větší část pažitky.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme máslo a olej, vlijeme vaječnou směs a pánví ihned zakroužíme, aby se směs rozlila v tenkou omeletu. Omeletu smažíme z obou stran dozlatova, potom ji přendáme na servírovací talíř, přeložíme, posypeme zbylou pažitkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.