Omeleta se sýrem a hráškem
30 min.
Ingredience
- 8kusůVejce slepičí
- 4lžíceMléko polotučné
- 4lžíceOlej rostlinný
- 200gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 120gramůSýr Moravský bochník 45%
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
26 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V misce rozšleháme vejce s mlékem a solí. 1/4 směsi vlijeme na pánev s rozehřátým olejem a když vejce začnou tuhnout, posypeme je 50g okapaného hrášku a 30g nadrobno nakrájeného sýru. Omeletu dopečeme ve středně vyhřáté troubě, v půli přeložíme a ihned podáváme. Stejným způsobem připravíme další 3 omelety.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.