Omeleta se žampiony

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
25 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
640 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony očistíme, opláchneme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Na rozpuštěném másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme žampiony, mírně osolíme a podusíme.
  • 3
    Rozmícháme vejce, mírně je osolíme a vlijeme do pánvičky s rozpuštěným máslem. Necháme mírně zapéci.
  • 4
    Do středu omelety vložíme podušené žampiony, omeletu zabalíme a krátce zapečeme v troubě.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.