Omeleta z tuňáka
30 min.
Ingredience
- 100gramůTuňák v oleji
- 40gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 100gramůPórek
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůMrkev kořen
- 10gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
281 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
14 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Tuňáka vyjmeme z konzervy a nadrobno pokrájíme. Teflonovou pánev potřeme máslem, přidáme tuňáka, hrášek a očištěnou, nadrobno rozkrájenou zeleninu.
- 2Vše zalijeme rozšlehanými vejci, mírně osolíme a po obou stranách opečeme.
- 3Podáváme s krajíčkem celozrnného chleba nebo s čerstvou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.