Omeleta zapečená s likérem

28 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
560 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
16 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
578 mg
Cukr
62 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy vložíme jen žloutky, z bílků ušleháme sníh. Do mísy přidáme cukr, špetku soli, důkladně promícháme a nakonec přimícháme sníh z bílků. Plech na pečení vymažeme máslem a upravíme na něj omeletu.
  • 2
    Sušenky rozlámeme nadrobno a zalijeme likérem a rumem. Tuto směs rozprostřeme rovnoměrně na omeletu a dáme zapéct do vyhřáté trouby. Zapékáme 6 až 8 minut, než se vejce srazí.
  • 3
    Omeletu naporcujeme a podáváme teplou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.