Omeleta ze zbytků vařeného uzeného masa ( pro 1 osobu )
20 min.
Ingredience
- 1kusRajčata
- 2kusyBrambory vařené
- 1kusSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 0,5šálekVepřová uzená plec
- 0,5lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
581 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
34 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Máslo rozpustíme na pánvi, přidáme drobně rozkrájené maso i nakrájené brambory a osmahneme. Směs osolíme, dle chuti opepříme a horkou zalijeme rozkvedlanými vejci.
- 2Omeletu upečeme, z pánve sesuneme na talíř, v půli přeložíme opečenou stranou navrch a ozdobíme plátky rajčete.
- 3Jako přílohu podáváme chléb.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.