Omeletová polévka
20 min.
Ingredience
- 1lžíceOlej arašídový (podzemnicový)
- 900mililitrůVývar zeleninový
- 4kusyZelí hlávkové bílé
- 1kusVejce slepičí
- 2kusyMrkev kořen
- 2lžíceOmáčka sójová
- 0,5lžičkaCukr krupice
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
707 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
11 g
Sacharidy
140 g
Vláknina
54 g
Cukr
65 g
Postup přípravy
- 1Rozšleháme vidličkou vajíčko.
- 2Vylijeme ho do rozpáleného oleje a osmažíme jako omeletu. Vyjmeme ji, srolujeme a rozkrájíme na úzké 0,5cm spirálové prstýnky.
- 3Vývar nalijeme do hrnce a přidáme nakrájenou mrkev a zelí. Přivedeme k varu a vaříme 5 minut. Přidáme sojovou omáčku, cukr a pepř.
- 4Podáváme ozdobené omeletovými prstýnky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.