Omelety s hráškem
40 min.
Ingredience
- 200gramůHrášek
- 1lžičkaSůl
- 8kusůVejce slepičí
- 0,25litrVoda pitná
- 50gramůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
319 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
24 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Hrášek propláchneme, podusíme v malém množství osolené vody doměkka a necháme okapat.
- 2Rozšleháme vejce a připravíme z nich postupně 4 omelety. Když se vejce na pánvičce začnou srážet, omeletu posypeme částí připraveného hrášku a krátce zapečeme v troubě nebo pod grilem.
- 3Upečené omelety přeložíme v půli a přendáme na talíře.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.