Omelety se skořicí a banánem
23 min.
Ingredience
- 400gramůBanány
- 50mililitrůPomerančová šťáva
- 8kusůVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 40gramůMáslo čerstvé
- 50mililitrůVoda pitná
- 60gramůCukr moučkový
- 40gramůSkořice mletá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
20 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
8 g
Cukr
29 g
Postup přípravy
- 1Banány oloupeme, nakrájíme na kolečka, vložíme do misky, zakapeme pomerančovou šťávou, posypeme cukrem a necháme odležet.
- 2Do druhé misky rozklepneme vejce, přidáme vodu, špetku soli a dobře rozkvedláme.
- 3V pánvi rozpustíme máslo a na něm usmažíme čtyři vaječné omelety. Omelety položíme po jedné na talířky, na jednu polovinu poklademe kolečka banánů, druhou polovinu přes ně překlopíme a povrch posypeme moučkovým cukrem a mletou skořicí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.