Omelety z odpalovaného těsta
25 min.
Ingredience
- 1lžíceCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 100gramůMáslo čerstvé
- 6lžicMléko polotučné
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžíceMouka pšeničná hrubá
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
492 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
47 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
24 mg
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Z mléka, cukru a mouky uvaříme za stálého míchání kaši. Do polovychladlé vmícháme postupně žloutky a lehce vmícháme sníh ušlehaný z bílků se zrnkem soli.
- 2Omeletu pečeme v troubě a po upečení na jedné straně ji překlopíme na druhou pomaštěnou pánev a dopečeme.
- 3Podáváme s ovocným salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.