Omidžový punč - Ómidžá hwáče

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
46 kcal
Tuky
1 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ovoce omidža přebereme a opláchneme pod tekoucí vodou.
  • 2
    Přebrané omidža necháme máčet ve studné vodě asi 12 hodin.
  • 3
    Hrušku oloupeme a nakrájíme na plátky. Z plátků vykrájíme vykrajovátky tvary květů - nejlépe květy hrušně. Očistíme piniové oříšky mnutím v utěrce.
  • 4
    Vodou nasáklá omidža přecedíme přes utěrku a do vody, ve které jsme ovoce namáčeli, přimícháme cukr a med.
  • 5
    Tento nápoj podáváme studený, ozdobený piniemi a vykrájenými plátky hrušky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.