Omidžový punč - Ómidžá hwáče
30 min.
Ingredience
- 400mililitrůVoda pitná
- 36gramůMed včelí
- 125gramůHrušky
- 3,5gramyOříšky piniové
- 20gramůOmidžo
Počet porcí:
4Postup přípravy
- 1Ovoce omidža přebereme a opláchneme pod tekoucí vodou.
- 2Přebrané omidža necháme máčet ve studné vodě asi 12 hodin.
- 3Hrušku oloupeme a nakrájíme na plátky. Z plátků vykrájíme vykrajovátky tvary květů - nejlépe květy hrušně. Očistíme piniové oříšky mnutím v utěrce.
- 4Vodou nasáklá omidža přecedíme přes utěrku a do vody, ve které jsme ovoce namáčeli, přimícháme cukr a med.
- 5Tento nápoj podáváme studený, ozdobený piniemi a vykrájenými plátky hrušky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.