Opavský šurimajzl
140 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceSůl
- 10dekagramůVepřové škvarky
- 300gramůFazole bílé
- 250gramůKrupky trhané
- 1500mililitrůVoda pitná
- 20gramůSádlo vepřové škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
623 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
11 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
12 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Fazole necháme přes noc nabobtnat, propláchneme a pak je uvaříme.
- 2Zvlášť uvaříme propláchnuté krupky. Smícháme, osolíme a přidáme na sádle osmaženou cibuli a ohřáté škvarky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.