Opečený chřest v sýrovém těstíčku
20 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 20gramůOlej stolní
- 300gramůChřest sterilovaný
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůKečup
- 1šálekMléko polotučné
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 40gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
24 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Sterilovaný chřest necháme okapat. Z rozšlehaných vajec, mouky, nastrouhaného eidamu, soli a mléka připravíme těstíčko.
- 2Připravený chřest v těstíčku obalíme a opečeme na oleji.
- 3Podáváme s kečupem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.