Opékaná rybí směs
40 min.
Ingredience
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 300gramůKapr obecný
- 300gramůFilé z aljašské tresky
- 2lžíceKečup
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 3lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1kusCitrony
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
16 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
26 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté kapří maso a porce filé nakrájíme vždy na 4 kousky, osolíme a obalíme v mouce smíchané s mletou paprikou. Maso opečeme po obou stranách na pánvi na oleji a vyjmeme.
- 2Do pánve přidáme máslo, trochu vody, kečup a worcester. Za stálého míchání necháme směs zhoustnout.
- 3Opečené kousky ryb upravíme na nahřáté talíře, podlijeme šťávou a obložíme dílky omytého citronu.
- 4Podáváme se smaženými bramborovými hranolky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.