Opékaná rybí směs

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
16 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
26 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté kapří maso a porce filé nakrájíme vždy na 4 kousky, osolíme a obalíme v mouce smíchané s mletou paprikou. Maso opečeme po obou stranách na pánvi na oleji a vyjmeme.
  • 2
    Do pánve přidáme máslo, trochu vody, kečup a worcester. Za stálého míchání necháme směs zhoustnout.
  • 3
    Opečené kousky ryb upravíme na nahřáté talíře, podlijeme šťávou a obložíme dílky omytého citronu.
  • 4
    Podáváme se smaženými bramborovými hranolky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.