Opékané vepřové plátky s květákem

40 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
28 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté vepřové maso nakrájíme na plátky a ty potom nakrájíme na malé nudličky. Poprášíme je škrobovou moučkou.
  • 2
    Květák rozebereme na růžičky, nakrájíme na plátky a podusíme na tuku. Po změknutí je vhodíme na pánev s rozpáleným tukem a krátce opečeme.
  • 3
    Květák vyjmeme, na pánev přilijeme olej, rozpálíme jej a krátce opečeme maso. Potom vmícháme omáčkovou směs, do které jsme přidali zázvor. Maso mícháme a uvolňujeme ode dna. Nakonec vmícháme květák.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.