Opékané vepřové plátky s květákem
40 min.

Ingredience
- 1lžičkaZázvor mletý
- 1lžíceSolamyl
- 400gramůVepřové maso libové
- 6lžicOlej stolní
- 1kusKvěták
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
28 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté vepřové maso nakrájíme na plátky a ty potom nakrájíme na malé nudličky. Poprášíme je škrobovou moučkou.
- 2Květák rozebereme na růžičky, nakrájíme na plátky a podusíme na tuku. Po změknutí je vhodíme na pánev s rozpáleným tukem a krátce opečeme.
- 3Květák vyjmeme, na pánev přilijeme olej, rozpálíme jej a krátce opečeme maso. Potom vmícháme omáčkovou směs, do které jsme přidali zázvor. Maso mícháme a uvolňujeme ode dna. Nakonec vmícháme květák.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.