Opékaný kapr

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
21 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
833 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce kapra vložíme do misky, pokapeme citronovou šťávou a proložíme oloupanou, na plátky nakrájenou cibulí a kořením. Necháme proležet asi 2 hodiny.
  • 2
    Potom odstraníme cibuli a koření, maso osušíme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Porce po obou stranách zvolna opékáme na rozehřátém oleji.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.