Opékaný platýs v pistáciích
20 min.
Ingredience
- 60gramůPistácie
- 750gramůPlatýz - filety
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
21 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vyloupané pistácie pokrájíme na velmi drobno. Platýse osolíme, potřeme rozehřátým máslem a obalíme v pokrájených pistáciích. Plátky vložíme na grilovací pánev a restujeme pět minut z jedné strany a pět minut z druhé strany. Řídíme se tloušťkou plátků. Maso je hotové, pokud je dostatečně pevné a zároveň křehké.
- 2Plátky platýse i s odpadnutými pistáciemi rozdělíme na talíře a hned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.