Opékaný platýs v pistáciích

20 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
21 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vyloupané pistácie pokrájíme na velmi drobno. Platýse osolíme, potřeme rozehřátým máslem a obalíme v pokrájených pistáciích. Plátky vložíme na grilovací pánev a restujeme pět minut z jedné strany a pět minut z druhé strany. Řídíme se tloušťkou plátků. Maso je hotové, pokud je dostatečně pevné a zároveň křehké.
  • 2
    Plátky platýse i s odpadnutými pistáciemi rozdělíme na talíře a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.