Opilé špekáčky s chilli papričkou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
752 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
64 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné cibule rozkrojíme a pokrájíme na tenké plátky. Z omytých chilli papriček odřízneme stopky. Špekáčku podélně nakrojíme a do každého vložíme chilli papričku.
  • 2
    Ve velké hluboké pánvi na rozehřátém chutném sádle zpěníme cibuli. Poté k ní přimícháme kečup, hořčici, směs dochutíme solí, na cibuli poklademe špekáčky, zalijeme je černým pivem a pomalu je vaříme do doby, až se cibule rozvaří a vzniklá šťáva se zredukuje minimálně na polovinu, bude hustá a pomalu se začne smažit.
  • 3
    Na talíře každému položíme 2 špekáčky s cibulí i šťávou a hned teplé je servírujeme s čerstvým tmavým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.