Opilý králík

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
570 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
26 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpustíme máslo, přidáme na kolečka pokrájenou cibuli, doložíme bobkové listy, trochu muškátového květu, pepř, nové koření, kmín a citronovou kůru.
  • 2
    Na ochucenou cibuli položíme opepřeného a osoleného králíka, pomalu dusíme. Poté přilijeme pivo a vodu. Uděláme světlou máslovou jíšku, kterou následně zahustíme šťávu z masa, vložíme cukr s citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.