Ořech srnčí s bylinkami

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
462 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
35 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
2 g
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso a bylinky omyjeme. Maso osolíme, opepříme, poklademe bylinkami, obalíme slaninou a stáhneme nití.
  • 2
    Rozehřejeme polovinu másla a maso zprudka opečeme. Následně vložíme do pekáčku a necháme péct 20 minut při 180°C, podléváme zvěřinovým vývarem.
  • 3
    Maso vyjmeme a uložíme na teplé místo. Šťávu propasírujeme přes síto a přilijeme zbytek zvěřinového vývaru.
  • 4
    Necháme povařit, přidáme zbytek másla a ochutíme.
  • 5
    Podáváme nakrájené na plátky nejlépe s bramborovými noky nebo knedlíky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.