Ořechové koule

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
32 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný celer jemně nastrouháme, oloupaná jablka nakrájíme na nudličky. Vše smícháme s majonézou, mírně osolíme, okyselíme citronovou šťávou a promícháme.
  • 2
    Ze směsi tvarujeme menší kuličky, obalíme je v jemně nastrouhaných jádrech vlašských ořechů a vychladíme.
  • 3
    Před podáváním ořechové koule na míse proložíme listy hlávkového salátu a plátky rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.