Ořechové suchary

60 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
6 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
987 mg
Cukr
296 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z bílků a špetky soli ušleháme pevný sníh, vmícháme do něj hroznový cukr. Nakonec přidáme nasekané vlašské ořechy a mouku.
  • 2
    Těsto vlijeme do vymazané a vysypané chlebíčkové formy, pečeme ve středně vyhřáté troubě do zlatova.
  • 3
    Vychlazený bochník krájíme na tenké plátky a sušíme při nejnižší teplotě v troubě (cca při 50°C).
  • 4
    Suchary uchováváme v dobře uzavřené dóze.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.