Ořechové suchary
60 min.
Ingredience
- 4kusyVaječný bílek slepičí
- 1špetkaSůl
- 110gramůCukr hroznový (glukóza)
- 70gramůOřechy vlašské
- 140gramůMouka polohrubá
- 1lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
6 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
987 mg
Cukr
296 mg
Postup přípravy
- 1Z bílků a špetky soli ušleháme pevný sníh, vmícháme do něj hroznový cukr. Nakonec přidáme nasekané vlašské ořechy a mouku.
- 2Těsto vlijeme do vymazané a vysypané chlebíčkové formy, pečeme ve středně vyhřáté troubě do zlatova.
- 3Vychlazený bochník krájíme na tenké plátky a sušíme při nejnižší teplotě v troubě (cca při 50°C).
- 4Suchary uchováváme v dobře uzavřené dóze.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.