Ořechový pudink se strouhankou

85 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
616 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
44 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
3 g
Cukr
33 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo utřeme s cukrem do pěny, postupně přidáme jeden po druhém žloutky, nasekané ořechy, nastrouhanou čokoládu, nakonec vmícháme pevný sníh, ušlehaný z bílků zároveň se strouhankou.
  • 2
    Formu vymažeme a vysypeme hrubou moukou, naplníme do dvou třetin pudinkem a vaříme v páře cca hodinu.
  • 3
    Vychladlý pudink podáváme s vinnou pěnou nebo s čokoládovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.