Ořešáčky s čokoládou

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
754 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
42 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
6 g
Cukr
79 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílky smícháme s citronovou šťávou a špetkou soli a vyšleháme v tuhý sníh. Přidáme vanilkovou esenci a cukr a opatrně promícháme. Vpracujeme namleté oříšky a malé hrudky vzniklé hmoty klademe na plech vyložený pečicím papírem. Pozvolna pečeme asi 40 minut ve velmi mírně vyhřáté troubě.
  • 2
    Po vychladnut přelijeme ořešáčky čokoládovou polevou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.