Oříšková nádivka

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
883 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
62 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
10 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukr pokropíme 2 lžícemi vody a svaříme na nit.
  • 2
    Přidáme mleté oříšky, asi 3 lžíce mléka a odstavíme z ohně.
  • 3
    Nakonec přimícháme vanilkový cukr, citronovou kůru a strouhanku.
  • 4
    Zahustíme a necháme vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 19. 12. 2015
Oříšková nádivka
Přidala jsem jen trochu tuzemáku, dávám palec nahoru.🙂