Oříškový dort s kandovaným ovocem

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
19 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
4 g
Cukr
55 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do rendlíku nalijeme med, přisypeme cukr, promícháme, postavíme na oheň a za stálého míchání necháme spojit. Rendlík odstavíme a necháme chladnout.
  • 2
    Do mísy nasypeme mouku, drcené oříšky, drcené mandle, kakao, skořici, pokrájené kandované ovoce a promícháme. Přidáme medovou směs z rendlíku a vypracujeme těsto. Nalijeme do tukem vymazané formy a pečeme ve vyhřáté troubě 30-35 minut.
  • 3
    Necháme vychladnout, naporcujeme a posypeme skořicovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.