Oříškový pudink

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
658 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
46 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
3 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zpěníme máslo s cukrem, postupně přidáme žloutky a vše ochutíme vanilkovým cukrem.
  • 2
    Prosátou strouhanku smícháme s mletými, mírně opraženými lískovými oříšky, pokapeme mlékem a zamícháme do zpěněného másla. Nakonec lehce vmícháme sníh ušlehaný ze 6 bílků.
  • 3
    Hmotu vlijeme do pudinkové formy a vaříme nejméně 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.