Ostrá hermelínová pomazánka
30 min.
Ingredience
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaPaprika mletá pálivá
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 1kusOkurky nakládané
- 120gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
21 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo. Hermelín a uvařené bílky pokrájíme na nudličky.
- 2Uvařené žloutky rozmělníme vidličkou, přidáme máslo, hořčici, sladkou i pálivou papriku a vše vymícháme do pěny. Vmícháme připravený sýr, bílky, nadrobno nakrájenou nakládanou okurku a jemně rozkrájenou cibuli. Pomazánku podle chuti osolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
majdamazi-93550
út 29. 9. 2015
Ostrá hermelínová pomazánka
škoda,že tu není fotka😠 já mám raději recepty s fotkou očima se jíme nejdříve takovéto mě potom moc nezajímají
Anonymní uživatel
út 29. 9. 2015
Ostrá hermelínová pomazánka
Ostrá hermelínová pomazánka byla skvělým zpestřením běžného všedního dne. Hodí se však i pro slavnostní chvíle a buďte si jistí, že ji stejně jako my, vaši hosté ocení a i vám bude moc chutnat. Je vhodná tedy spíše pro dospělé osoby, ale pro děti můžete připravit jinou pomazánku. 😉