Ostrá hermelínová pomazánka

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
21 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo. Hermelín a uvařené bílky pokrájíme na nudličky.
  • 2
    Uvařené žloutky rozmělníme vidličkou, přidáme máslo, hořčici, sladkou i pálivou papriku a vše vymícháme do pěny. Vmícháme připravený sýr, bílky, nadrobno nakrájenou nakládanou okurku a jemně rozkrájenou cibuli. Pomazánku podle chuti osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
majdamazi-93550
út 29. 9. 2015
Ostrá hermelínová pomazánka
škoda,že tu není fotka😠 já mám raději recepty s fotkou očima se jíme nejdříve takovéto mě potom moc nezajímají
Anonymní uživatel
út 29. 9. 2015
Ostrá hermelínová pomazánka
Ostrá hermelínová pomazánka byla skvělým zpestřením běžného všedního dne. Hodí se však i pro slavnostní chvíle a buďte si jistí, že ji stejně jako my, vaši hosté ocení a i vám bude moc chutnat. Je vhodná tedy spíše pro dospělé osoby, ale pro děti můžete připravit jinou pomazánku. 😉