Ostružinová bublanina

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
16 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
6 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme ostružiny. Předehřejeme troubu na 180°C.
  • 2
    Mouku smícháme s práškem do pečiva. Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky utřeme s máslem a cukrem. Do směsi vmícháme mouku s práškem do pečiva. Z bílků ušleháme sníh a opatrně ho přimícháme do směsi. Těsto nalijeme na máslem vymazaný pekáček, poklademe ostružinami a pečeme ve vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.