Ostrý jamajský hrnec

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
579 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
22 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
9 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme olej v ohnivzdorném hrnci a smažíme kuřecí stehna za častého obracení, dokud nejsou zlatavá. Oloupeme a nakrájíme cibuli. Na kostky pokrájíme dýni, papriku zbavíme semínek a pokrájíme na proužky.
  • 2
    Z hrnce vyndáme nadbytečný tuk a přidáme cibuli, dýni a papriku. Podusíme několik minut, přidáme rajčata, zázvor, čočku, vývar, kajenský pepř a sůl. Přikryjeme hrnec pokličkou a dáme na hodin péct do předehřáté trouby. Musí být měkké maso i zelenina. Poté přidáme kukuřici a povaříme 5 minut a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.