Ostrý salát s celerem, česnekem a vejci
35 min.
Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 5stroužkůČesnek
- 1kusCeler bulvový
- 250gramůUzené maso vařené
- 200gramůMajonéza
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
789 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
80 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout a nastrouháme (nebo nakrájíme) nadrobno. Uzené maso nakrájíme na menší kousky. Česnek oloupeme, utřeme, celer oloupeme a nastrouháme. Potom ho smícháme s nakrájenými vejci. V salátu rozmícháme utřený česnek, na závěr do salátu vmícháme majonézu. Před podáváním necháme salát alespoň 2 hodiny uležet. Salát podáváme studený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.