Osvěžující melounová polévka
15 min.
Ingredience
- 250gramůHroznové víno
- 1kusMeloun cukrový
- 2lžíceCukr krupice
- 4lžíceCitronová šťáva
- 0,25litrVíno bílé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
184 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
589 mg
Cukr
18 g
Postup přípravy
- 1Meloun rozkrojíme, odstraníme jadérka, dužinu vyjmeme a rozmixujeme.
- 2Vmícháme bílé víno, cukr a citronovou šťávu.
- 3Hrozny omyjeme, bobule rozkrojíme na poloviny, odstraníme semínka, přidáme do polévky, promícháme a podáváme studenou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.