Osvěžující rybízový salát

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
128 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
8 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybíz opláchneme pod studenou vodou a otrháme bobule.
  • 2
    Maliny, ostružiny a jahody také opláchneme, jahody přepůlíme.
  • 3
    Zálivku připravíme tak, že rozmícháme rybízové želé s pomerančovou šťávou.
  • 4
    Ovoce smícháme v míse, přelijeme zálivkou a necháme alespoň 30 minut odležet.
  • 5
    Salát rozdělíme na talíře nebo do misek, lehce pocukrujeme, ozdobíme lístky máty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.