Ovesné vločky s lesním ovocem a jogurtem

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
3 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme pod tekoucí vodou lesní jahody, borůvky a maliny a necháme je v sítu odkapat.
  • 2
    Dobře promyté ovesné vločky dáme do kastrólku, přilijeme vodu, přidáme špetku soli, špetku zázvoru, špetku skořice a vločky přivedeme k varu. Za občasného promíchání je vaříme přibližně 7-10 minut.
  • 3
    Ovesnou kaši dáme do hlubších misek nebo talířů, posypeme ji ovocem, do středu dáme po 1 lžíci jogurtu a celý povrch kaše pokapeme tekutým květovým medem.
  • 4
    Podáváme ji teplou nebo vlahou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.