Ovoce s jogurtem a medem
53 min.
Ingredience
- 700gramůLesní plody - mražené
- 125mililitrůVíno portské
- 1kusVanilkový lusk
- 250mililitrůJogurt bílý
- 1lžíceMed včelí
- 0,25šálekCukr krupice
- 1lžícePomerančová šťáva
- 1špetkaCitronová kůra
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
193 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
2 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Semínka z vanilkového lusku přidáme do jogurtu, promícháme s medem a uložíme přikryté do chladničky. Ovoce omyjeme, zbavíme stopek, v kastrolu polijeme vínem, přidáme cukr, citronovou kůru a pomerančovou šťávu. Směs vaříme 5-8 minut do změknutí. Po 15 minutách odstání můžeme směs podávat politou jogurtem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.