Ovoce s jogurtem a medem

53 min.
Evropa

Ingredience

    • 700gramůLesní plody - mražené
    • 125mililitrůVíno portské
    • 1kusVanilkový lusk
    • 250mililitrůJogurt bílý
    • 1lžíceMed včelí
    • 0,25šálekCukr krupice
    • 1lžícePomerančová šťáva
    • 1špetkaCitronová kůra
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
193 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
2 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Semínka z vanilkového lusku přidáme do jogurtu, promícháme s medem a uložíme přikryté do chladničky. Ovoce omyjeme, zbavíme stopek, v kastrolu polijeme vínem, přidáme cukr, citronovou kůru a pomerančovou šťávu. Směs vaříme 5-8 minut do změknutí. Po 15 minutách odstání můžeme směs podávat politou jogurtem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.