Ovoce v cukrovém sirupu
15 min.

Ingredience
- 100gramůJahody zahradní
- 100gramůMaliny
- 100gramůOstružiny
- 2decilitryCukr krupice
- 1decilitrVoda pitná
- 4lžíceCukr moučkový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
544 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
139 g
Vláknina
7 g
Cukr
128 g
Postup přípravy
- 1Ovoce pečlivě přebereme, v cedníku je důkladně propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Pak ho v lednici necháme vychladit.
- 2V hrnci svaříme cukr s vodou a cukerný sirup necháme mírně vychladnout. Ovoce v sirupu postupně namáčíme a namočené ještě obalíme v moučkovém cukru. Když cukr na ovoci ztuhne, znovu ho namočíme v sirupu a ještě jednou obalíme v cukru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.