Ovoce v cukrovém sirupu

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
544 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
139 g
Vláknina
7 g
Cukr
128 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ovoce pečlivě přebereme, v cedníku je důkladně propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Pak ho v lednici necháme vychladit.
  • 2
    V hrnci svaříme cukr s vodou a cukerný sirup necháme mírně vychladnout. Ovoce v sirupu postupně namáčíme a namočené ještě obalíme v moučkovém cukru. Když cukr na ovoci ztuhne, znovu ho namočíme v sirupu a ještě jednou obalíme v cukru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.