Ovocná mísa se sýrem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1548 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
16 g
Sacharidy
366 g
Vláknina
49 g
Cukr
205 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka omyjeme, zbavíme stopek a jádřinců, pokrájíme na osminky. Vložíme je do misky a přelijeme citronovou šťávou. Citronová šťáva zabrání zhnědnutí jablek.
  • 2
    Jogurtový dip připravíme z kvalitního bílého, neslazeného jogurtu, medu a dužiny z maracuji. Vypracujeme hladký, krémový dip. Dip necháme odležet 20 minut v lednici.
  • 3
    Na větší talíř naskládáme jablka, plátky oloupaného kiwi, sušené švestky a oloupané pomerančové dílky, zbavené bílých vláken. Sýry můžeme pokrájet na plátky nebo trojúhelníčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.