Ovocná pannacotta

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
39 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátkovou želatinu namočíme do studené vody na 10 – 15 minut.
  • 2
    Smetanu s cukrem zahřejeme na 80°C –nesmí se vařit. Přidáme okapanou želatinu a promícháme.
  • 3
    Směs nalijeme do mističek a necháme vychladnout.
  • 4
    Ozdobíme ostružinami, které zakápneme sirupem z lesního ovoce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 8. 10. 2015
Ovocná pannacotta
super moc chutnalo😍😁