Ovocná pěna

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
216 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
13 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskve a třešně omyjeme, vypeckujeme, broskve nakrájíme na menší kousky. Ovoce v mixéru rozmixujeme.
  • 2
    Bílky vyšleháme do půlky, přisypeme vanilkový cukr a spolu s cukrem došleháme na tuhý sníh. Hotový sníh zlehka vmícháme do rozmixovaného ovoce. Směs rozdělíme do pohárů a v lednici necháme dobře vychladit.
  • 3
    Těsně před podáváním každý pohár ozdobíme vyšlehanou šlehačkou. Hotové poháry podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.