Ovocné balíčky s karamelem

26 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
445 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
18 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
3 g
Cukr
62 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve připravíme polevu: na pánvi rozpustíme máslo, přidáme cukr, Golden sirup a za stálého míchání na mírném ohni povaříme, dokud se cukr nerozpustí. Vlijeme šlehačku, vanilkovou tresť, přivedeme k varu a hned odstavíme.
  • 2
    Na pracovní ploše rozložíme čtverce alobalu, naskládáme na ně čtvrtky broskví, půlky fíků a borůvky. Důkladně zabalíme a grilujeme při nízké teplotě 10 minut. Opatrně rozbalíme, přemístíme ovoce na talířek, přelijeme hotovou polevou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.