Ovocné fondue s karamelovou omáčkou

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
590 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
33 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
3 g
Cukr
63 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jahody a hroznové víno opláchneme studenou vodou, banán oloupeme a nakrájíme na kolečka, ananas rozkrájíme na menší kousky.
  • 2
    V nízkém hrnci rozehřejeme máslo, přilijeme sirup, přisypeme cukr a vše za stálého míchání vaříme přibližně 5 minut. Poté přimícháme smetanu a mícháme, dokud nevznikne hladká jemná omáčka.
  • 3
    Omáčku rozlijeme do dvou misek, přidáme ovoce a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.