Ovocný chlebíček s medem

150 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1273 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
66 g
Sacharidy
155 g
Vláknina
17 g
Cukr
84 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušené ovoce nadrobno nakrájíme a přelijeme rumem.
  • 2
    Med vlijeme do rendlíku, zahřejeme, rozmícháme s máslem a necháme vychladnout. Poté přidáme vejce a vyšleháme do pěny. Přisypeme ořechy, připravené ovoce, sůl a mouku smíchanou s kypřicím práškem.
  • 3
    Těsto přelijeme do formy vyložené pečicím papírem, vložíme do trouby předehřáté na 175 °C a pečeme cca 120 minut.
  • 4
    Po vychladnutí nakrájíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.