Ovocný cimes

50 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
176 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
5 g
Cukr
37 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušené švestky namočíme na 30 minut do vody, vypeckujeme, nakrájíme na kousky, přikrájíme datle, na kousky nakrájená jablka, všechno ovoce vložíme do hrnce, posypeme cukrem, skořici, vanilkovým cukrem, zalijeme vodou a vaříme až do změknutí ovoce. Před dokoncem varu přidáme do hrnce hrozny, ještě chvilku povaříme.
  • 2
    Připravený ovocný cimes stáhneme ze sporáku, necháme vychladnout a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.